Karriereudvikling siden 1997

Vi er eksperter i at matche mennesker og virksomheder
Vores erfaring og branchekendskab er din sikkerhed for, at vi har kompetencerne til at matche dig med den rette virksomhed.

+25

års erfaring fra branchen
+4.000
succesfulde rekrutteringer
+2.300
rekrutterede specialister
+1.700
rekrutterede ledere eller direktører

Kandidat hos Searcher

Tag næste skridt i din karriere sammen med os

Med 25 års erfaring inden for rekruttering kan vi tilbyde dig kompetent karriererådgivning baseret på dine kompetencer og ambitioner. Du kan se frem til en smidig rekrutteringsproces.

Fuld transparens

Du kan forvente en professionel og transparent proces, hvor du bliver hørt og inddraget fra start til slut.

100% anonymitet

Vores rekrutteringsprocesser omfatter fuld fortrolighed og mulighed for anonymitet, hvis du ønsker det.

Adgang til uopslåede stillinger

Som kandidat hos os får du adgang til eksklusive muligheder og unikke karriereveje.
“For at matche mennesker med virksomheder, skal vi have et indgående kendskab til begge parter. Derfor opbygger vi stærke relationer med vores kandidater, så vi har indsigten til at hjælpe med det næste skridt i karrieren.”

Sine Krabbe

Head of Research, Searcher

Rekrutteringsproces

Professionel rekruttering sikrer det gode match

Vores processer er professionelle og gennemarbejdede. Vi prioriterer, at du er opdateret undervejs og bliver orienteret hurtigst muligt ved et eventuelt afslag.

Ansøgning eller kontakt

Vi vurderer samtlige profiler til stillingen. Det gælder både dem, der selv har ansøgt og dem, vi proaktivt har opsøgt.

3

Telefoninterview

Vi screener kandidaternes kompetencer, motivation og mulige match til stillingen gennem et telefoninterview.

3

Personligheds- og omtanketest

Vi udvælger de kandidater, som skal præsenteres for virksomheden. De får fremsendt en personlighedstest, som de får feedback på ved et uddybende interview. Ved nogle rekrutteringer vil kandidaten også blive bedt om at gennemføre en omtanketest.

3

1. samtale

De mest kvalificerede kandidater bliver inviteret til 1. samtale, som ofte foregår sammen med virksomheden, så der er mulighed for at stille spørgsmål til ansættende leder og/eller HR.

3

2. samtale

Udvalgte finalekandidater går videre til 2. samtale, der typisk finder sted hos virksomheden, så kandidaten kan opleve de fysiske rammer og eventuelt møde relevante kollegaer.

3

Ansættelse eller afslag

Virksomheden finder frem til den endelige kandidat, som vi indhenter referencer på. De øvrige kandidater får et mundtligt, begrundet afslag.

N
Hvorfor vælge Searcher?

Effektiv rekruttering der udvikler mennesker

+25 års erfaring fra rekrutteringsbranchen

Vores erfaring sikrer, at du som kandidat ikke alene opfylder kravene til stillingen, men også matcher kulturen, værdierne og visionerne i virksomheden.

Helhedsorienteret sparingspartner

Vi tager dine krav alvorligt for at sikre, at en eventuel ansættelse harmonerer med dine nuværende og fremtidige karrieremål.

Ordentlighed i hele processen

Ordentlighed er gennemgående, når vi matcher mennesker og virksomheder. Vi er transparente og dialogsøgende over for dig som kandidat i hele processen.
Book gratis 30 min møde

Searchers karriereportal

Gør opmærksom på dine kompetencer
Vi bruger vores karriereportal aktivt i vores rekrutteringsproces - både ved annoncerede og lukkede stillinger. Når du uploader dit CV, giver du os mulighed for at kontakte dig, hvis der opstår en relevant jobmulighed.
Personligheds- og omtanketest

Sådan tester vi kandidaters potentiale

Vi kigger ikke alene på dine kompetencer og erfaringer, men vurderer også dit potentiale til stillingen ud fra en række certificerede testværktøjer.

Personality Focus Profile

Vi får en nuanceret indsigt i, hvad der motiverer dig i dit arbejde. Derudover tester vi din håndtering af typiske arbejdssituationer samt din måde at samarbejde med omverdenen på.

CfL-Ability Focus Profile

Vi får et indblik i dine evner til at udføre logiske og analytiske opgaver inden for en specifik tidsramme.

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg kandidat hos Searcher?

Vores dygtige konsulenter søger proaktivt efter kompetente kandidater til vores kunder. Bliver du ikke kontaktet af os til en uforpligtende dialog, kan du søge en stilling fra vores jobportal eller uploade dit CV i vores karriereportal.

Hvad er jeres erfaring og ekspertise inden for min branche?

Vi har omfattende erfaring med rekruttering af direktører, ledere og specialister. Vi arbejder inden for mange videnstunge brancher:

  • IT og teknologi
  • Industri
  • Bygge og anlæg
  • Handel og transport
  • Service 
  • Marketing og medier 
  • Olie, gas og energi
  • Finans og forsikring

Offentlige organisationer

Hvor lang tid tager en rekruttering?
Varigheden af en rekrutteringsproces afhænger både af kundens behov og kandidatfeltet. I langt de fleste tilfælde vil vores rekrutteringsproces strække sig over 8 uger fra stillingsopslaget er online og/eller search-aktiviteterne er påbegyndt.
Hvordan følger I op under ansættelsesprocessen?
Vi bestræber os på at være transparente gennem hele ansættelsesprocessen. Har du været til en samtale, garanterer vi en mundtlig opfølgning, uagtet hvem stillingen går til.
Hvordan støtter I mig i processen?
Som kandidat hos os støtter vi dig gennem hele rekrutteringsprocessen. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål undervejs, og vi klæder dig godt på til de samtaler, tests og forhandlinger, du skal til sammen med Searcher.

Kontakt os

Har du spørgsmål til at være kandidat?

Vil du gerne vide mere om en ledig stilling, eller har du et konkret spørgsmål til at være kandidat hos Searcher, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen.