Rekrutteringsbureau

Landsdækkende rekrutteringsbureau med ekspertise i direktører, ledere og specialister
Vi rekrutterer direktører, ledere og specialister til komplekse stillinger i hele Danmark. Vores effektive processer baserer sig på 25 års erfaring fra branchen.

Search & Selection

Vi rekrutterer markedets mest kvalificerede kandidater med hjælp fra vores netværk, professionelle værktøjer og interne karriereportal.

Outplacement

Vores outplacementforløb hjælper dine opsagte medarbejdere videre i nyt job. Vi rådgiver også ledere i at afholde de svære afskedigelsessamtaler.

Rekrutteringsbureau fordele

Fordele ved at bruge et rekrutteringsbureau

Adgang til kvalificerede profiler

Du får adgang til vores brede netværk og interne karriereportal med eftertragtede kandidater.

Effektive og gennemtestede processer

Vi arbejder med effektive processer, hvor vi typisk formår at rekruttere den rette kandidat inden for 8 uger.

Unikt indblik i branchen

Som rekrutteringsbureau besidder vi den nødvendige viden og ekspertise til at gennemføre vellykkede rekrutteringer på tværs af brancher.
Hvorfor vælge Searcher?

Effektiv rekruttering, der bidrager til udvikling af virksomheder

+25 års erfaring fra rekrutteringsbranchen

Med et omfattende branchekendskab og netværk, identificerer vi kandidater, der kræver minimal onboarding og leverer øjeblikkelig værdi.

Helhedsorienteret rekruttering

Vi tager ikke kun afsæt i din virksomheds umiddelbare rekrutteringsbehov, men også i virksomhedens strategi, vision og værdier. En gennemgribende forståelse for organisationen giver de bedste forudsætninger for at finde et langvarigt match.

Ordentlighed i hele processen

Ordentlighed er en gennemgående værdi, når vi matcher kandidater til vores kunder. Vi er transparente og dialogsøgende over for alle parter i rekrutteringsprocessen.
Book gratis 30 min møde

Rekruttering af direktører, ledere og specialister

Vi er et erfarent rekrutteringsbureau i Aarhus og København

+25

års erfaring fra branchen
+4.000
succesfulde rekrutteringer
+2.300
rekrutterede specialister
+1.700
rekrutterede ledere eller direktører

Rekrutteringsproces

Vi skaber resultater gennem vores effektive proces

Vi arbejder ikke tilfældigt. Vi er eksperter i rekruttering og har investeret årtier på at udvikle en rekrutteringsproces, der giver resultater.

Forløbet tilpasses den enkelte virksomhed uden at gå på kompromis med kvaliteten:

Profilafklaring

Vi sætter god tid af til at danne en fælles forståelsesramme for din virksomhed og dine behov for kompetencer hos en ny kollega. På den baggrund udarbejder vi en opgave- og profilbeskrivelse, der danner grundlag for rekrutteringsprocessen.

3

Annoncering

Ved åbne rekrutteringsprocesser publicerer vi stillingsopslag, der deles på relevante platforme.

3

Headhunting

Ud fra vores branchekendskab og netværk afsøger vi markedet for relevante kandidater, som vi kontakter fortroligt for at drøfte stillingen.

3

Selection

Ansøgere og headhuntede kandidater vurderes på lige fod og på baggrund af en overordnet helhedsscreening af kompetencer, erfaring og adfærd.

3

Test & interview

Vi udarbejder en omfattende analyse af de mest kvalificerede kandidater baseret på personligheds- og omtankeprøve samt flere interviews.

3

Første præsentation

Kunden præsenteres for de bedst egnede kandidater. Vi udarbejder på forhånd en rapport, der kortlægger kandidatens erfaring, motivation og kvalifikationer.

3

Anden præsentation

Sammen med kunden afholder vi 2. samtale med udvalgte finalekandidater. Hvis ønsket, udarbejder vi en case, som kandidaterne modtager som forberedelse forud for mødet.

3

Ansættelse

Vi vurderer i tæt samarbejde med ansættende leder, hvilken kandidat der skal indstilles til kontraktmøde. Inden kontrakttilbud indhenter vi referencer på kandidaten.

3

Kvalitetssikring

For at sikre kvaliteten af vores rekruttering, afholder vi to opfølgningsmøder inden for de første seks måneder efter ansættelsen.

N

Rekrutteringsbureau Aarhus og København

Få hjælp til professionel rekruttering

Skal vi hjælpe dig med at rekruttere nøglemedarbejdere til dit team?

Kontakt os på telefonen eller udfyld kontaktformularen.